چراغ جلو ماتیز
خودرو ماتیز یک فرآورده شناخته گردیده و جالب از کمپانی کرهای دوو میباشد که از آخرها ده سال نود میلادی وارد بازارهای مشهور شد. این خودرو در جمهوری اسلامی ایران به وسیله کرمان موتور و در مسافت سالهای ۱۳۷۹ الی ۱۳۸۳ به ساخت و ساز میرسید.

دوو ماتیز محصولی جلوتر از فرصت خویش بود که در صدر به وسیله مصرفکنندگان گزینه تمسخر قرار گرفت، ولی کم کم لیاقت خویش را اثبات نموده و حتی شالودهگذار ساخت خودروهای مختلفی شد. ایجاد دوو ماتیز در کشورایران بعداز ورشکست شدن کمپانی دوو و خرید آن بوسیله جنرال موتورز متوقف گردیده و بازار در انحصار مثال شبیه چینی یعنی ام او ام ۱۱۰ قرار گرفت.

دوو ماتیز در حین ایجاد با خودروهای خرد شهری بازار نظیر پراید و رنو پی کی رقابت می کرد. چگونگی تشکیل داد قابل قبول، مصرف سوخت کمتر و فضای جادار کابین برای مثال مزایایی بودند کهاین خودرو خرد کرهای را در قبال رقبای وطنی بلندتر جلوه داده و منجر میشدند تا معایب دوو ماتیز خرد شمرده خواهد شد. با این درحال حاضر خروج زودهنگام دوو ماتیز از خط ساخت بازار را در انحصار رقبای وطنی اش قرار بخشید و اندکی آنگاه نیز ام او ام ۱۱۰ با توکل بر خوشنامی دوو ماتیز توانست سهمی را در بازار داخلی به خویش تخصیص دهد.

عرضه دوو ماتیز و توفیق آن در بازار منجر شد تا برای مدتی سگمنت هاچبکهای خرد شهری به محبوبیت رسد و خودروسازان مبادرت به عرضه تولید ها مختلفی دراین مدل نمایند. امتیاز دوو ماتیز به وسیله جنرال موتورز خریداری شد و ابعاد شورولت اسپارک براساس آن پباده سازی و ساخته شد. چینیها نیز چری QQ یا این که mvm ۱۱۰ را براساس آن ساخت و ساز کردند. بقیه خودروسازان نیز بعداز آن مبادرت به عرضه محصولاتی نظیر هیوندای i10 و میتسوبیشی میراژ دراین کلاس خودرویی کردند.

ماتیز اینک یکی ارزانارزش ترین خودروهای بازار میباشد و با دقت به موقعیت اتفاق افتاده به مورد خرید بعضی از مصرفکنندگان تبدیل گردیدهاست. به همین مراد درین مقاله از تارنما Z4CAR قصد داریم به رسیدگی «معایب دوو ماتیز» پرداخته و خطاها این خودروی خرد را با نگاهی ظریف گزینه تحقیق در اختیار بگذاریم. درحالتی که مایل به آشنایی بیشتر ماتیز میباشید

ماتیز یک هاچبک خرد شهری میباشد، به این ترتیب انتظار نمیرود تا دوو یک پیشرانه قادر را برای آن در حیث گرفته باشد. موتور این خودرو صرفا ۰.۸ لیتر وسعت داشته و سه سیلندر داراست. ۵۲ اسببخار اقتدار و ۶۹ نیوتنمتر ارقام خروجی این پیشرانه میباشند که برای وزن ۸۳۵ کیلوگرمی خودرو کافی به حیث میرسند ولی زمانی که خودرو قصد عبور از سربالاییها را داراست یا این که آنکه با چهار سرنشین در خیابانها جنبش مینماید، ضعف قوای فنی ماتیز به خیر و خوبی دیده می شود.

به صورت کلی میاقتدار اعلام کرد که ماتیز برای عبور و مرور در خیابانهای صاف و مسطح شهری درست شده و اصلا نباید از آن برای معابر لبریز پیچوخم بهره برد. قوای فنی ضعیف که یک کدام از اولیه معایب دوو ماتیز به شمار می آید، موجب گردیده تا بخش اعظمی خرید پراید و رنو پی کی را بهاین خودرو ترجیح دهند، هر تعدادی که دو خودرو خاطر گردیده نیز چندان توانا برآورد نمی شوند.

یک کدام از دیگر از معایب دوو ماتیز که به صورت بی واسطه از ضعف قوای فنی آن نشات میگیرد، ناتوانی سیستم تهویه در خنک کردن کابین میباشد. این مساله با اعتنا به فصلتابستانهای گرم کشورایران، یکی مشخصههای اساسی در تصمیمگیریهای مصرفکنندگان اهل ایران میباشد و دقت ویژهای بدین قضیه داراهستند.

متاسفانه کمپرسور کولر گازی دوو ماتیز بسیار ضعیف میباشد و از سوی دیگر موتور معدودوسعت و خرد این خودرو نیز توانمند به پاسخگویی نیاز سیستم تهویه وجود ندارد. در فیض درصورتی که صاحب دوو ماتیز می باشید عالی میباشد تا پیرو راهکارهای بهتری برای خلاص شدن از گرمای شدید فصلتابستان باشید، به این دلیلکه کولر گازی این خودرو کار کشته به خنک کردن شما نخواهد بود.

سیستم تعلیق دوو ماتیز با اعتنا به مدل خودرو چندان توسعه یافته وجود ندارد و تایرهای خودرو نیز جزو خردترین تایرهای مو جود در بازار میباشند. بدین ترتیب سفارش می شود تا هنگام رانندگی با دوو ماتیز از تغییر و تحول مسیرهای ناگهانی اجتناب ورزید، چراکه خیر سیستم تعلیق و خیر تایرها بضاعت ایفا مانورهای دشوار را ندارند و از سوی دیگر وزن اندک بدنه نیز کمکی به تعادل آن نمینماید.

از سوی دیگر سیستم تعلیق دوو ماتیز در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع بازوهای دنبالهای استعمال مینماید. دوو همت داشته تا سیستم تعلیق جلو و عقب خودرو را غیر وابسته از یکدیگر پباده سازی نماید البته با اعتنا به اینکه ماتیز خودرویی اقتصادی میباشد، در عقب از ارزانترین سبک سیستم تعلیق غیروابسته مصرف شده میباشد. به همین استدلال سواری دوو ماتیز در عقب بسیار کم آب بوده و سرنشینان را آزار خواهد بخشید.

یکی مهمترین معایب دوو ماتیز که دربارهی بقیه خودروهای دوو نظیر اسپرو و سیلو نیز صحت مینماید، دشواری دسترسی به قطعات یدکی و سرویس ها فنی این خودرو میباشد. بیشتراز یک ده سال میباشد که دوو ماتیز دیگر به ساخت نمیرسد و با اعتنا به انقطاع همیاریهای دوو با کشورایران به علاوه سر وصدا وضع و اوضاع کمپانی کرهای، امان قطعات یدکی برای محصولی نظیر ماتیز بسیار نقص خواهد بود.

نقص در مدد اثاثیه دوو ماتیز صرفا به قطعات فنی محصور نمی شود و حتی اثاثیه ظاهری این خودرو نیز به مشقت قابل دسترسی می باشند. به همین سبب ساز مشاهده یک دوو ماتیز با ظاهری رنگ باخته و بدنهای مجروح چندان به دور از انتظار وجود ندارد.




